Finn tid i kalenderen

Bestill et møte her. Velg først om du ønsker mobilbefaring eller hjemmebesøk

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Slik fungerer det
Her kan du bestille et forpliktende pristilbud fra oss - enten via en videobefaring eller ved at vi kommer hjem til deg. 

1. Velg videobefaring eller hjemmebesøk
2. Velg en ledig tid i kalenderen
3. Fyll ut kontaktinformasjon

Du vil så motta bekreftelse på e-post samt en påminnelse i forkant av avtalen vår. 

Når vi møtes enten via mobiltelefonen eller hos deg, så vil vi vurdere gulvet ditt, stille deg en del spørsmål angående dine behov og ønsker samt svare på det du måtte ha av spørsmål.

Kort tid etter får du tilsendt et tilbud via e-post. 

Dette sier tidligere kunder

“Veldig fornøyd. Det overgikk våre forventninger. Veldig profesjonelle og ordentlige arbeidere som leverte utover det man kan vente. Gulvene ble flotte, hele huset fikk et løft. Det er nesten ikke noe lukt etterpå. Alt det disse arbeiderne har vært med på og har gjort har gått som smurt. Man sitter igjen med en god følelse av å ha gjort et riktig valg.”

Olav G, Oslo. Mai 2020
“Vi kan varmt anbefale Johansen&Søn Gulvsliperi. Vårt 30 år gamle parketgulv har blitt som ny. Utrolig flott finish. Hyggelige og dyktige håndverkere som er til å stole på. Her er det mye kvalitet for pengene. De har tenkt på alle detaljer, alt fra å redusere støv, til sikker oppbevaring av nøkler, og ferdig levert til avtalt tid. Vi er strålende fornøyde! Takk for et meget bra resultat.”

Johan B. Oslo, april 2020

Hei...

Jeg heter Eivind Johansen Ous og er daglig leder og fagansvarlig her hos oss. Det er jeg som kommer til deg når du bestiller hjemmebesøk. 

Jeg kan love deg en trivelig opplevelse :) 

Velger du å bli kunde av oss er det jeg som vil følge deg opp i løpet av prosjektperioden og sikre at du får flotte gulv du kan være stolt av. 

Som tidligere toppidrettsutøver er jeg godt drillet i å hele tiden fokusere på forbedringer - en ting om gangen. Dette har jeg tatt med meg inn i yrket som gulvsliper, og jeg vil si at det har vært viktig både med tanke på kvaliteten vi er i stand til å levere, men også for å gjøre yrket mer interessant. 

Jeg er aldri fornøyd før vi har klart å levere litt bedre enn i går. Hver dag!

Jeg gleder meg til å se deg!


Super Cool Bonus #1
© Copyright 2022  - Johansen & Sønn gulvsliperi AS
Powered By ClickFunnels.com