Du får tilbud så snart vi har vært hos deg
Bestill tid for hjemmebesøk

Velg foretrukket tidspunkt i kalenderen

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Slik fungerer det
Vi vet godt at gulvsliping er et prosjekt som skaper mange spørsmål. Derfor tilbyr vi oss å komme til deg, se på gulvene, gi faglige råd og et uforpliktende pristilbud. 

Eivind Johansen setter av tid, kjører til deg og er til disposisjon i inntil 30 minutter hos deg. Han vil vurdere gulvet ditt og bistå med råd og veiledning. Still alle spørsmål du måtte ha. 

Benytt sjansen til å få faglig ekspertise hjem til deg på kort varsel.

En hilsen fra Eivind...

Jeg heter Eivind Johansen Ous og er salgs- og kundeansvarlig her hos oss. Det er jeg som kommer til deg når du bestiller hjemmebesøk. 

Jeg kan love deg en trivelig opplevelse :) 

Velger du å bli kunde av oss er det jeg som vil følge deg opp i løpet av prosjektperioden og sikre at du får flotte gulv du kan være stolt av. 

Som tidligere toppidrettsutøver er jeg godt drillet i å hele tiden fokusere på forbedringer - en ting om gangen. Dette har jeg tatt med meg inn i yrket som gulvsliper, og jeg vil si at det har vært viktig både med tanke på kvaliteten vi er i stand til å levere, men også for å gjøre yrket mer interessant. 

Jeg er aldri fornøyd før vi har klart å levere litt bedre enn i går. Hver dag!

Jeg gleder meg til å se deg!

Dette sier kundene våre...

“Veldig fornøyd. Det overgikk våre forventninger. Veldig profesjonelle og ordentlige arbeidere som leverte utover det man kan vente. Gulvene ble flotte, hele huset fikk et løft. Det er nesten ikke noe lukt etterpå. Alt det disse arbeiderne har vært med på og har gjort har gått som smurt. Man sitter igjen med en god følelse av å ha gjort et riktig valg.”

Olav G, Oslo. Mai 2022
“Vi kan varmt anbefale Johansen&Søn Gulvsliperi. Vårt 30 år gamle parketgulv har blitt som ny. Utrolig flott finish. Hyggelige og dyktige håndverkere som er til å stole på. Her er det mye kvalitet for pengene. De har tenkt på alle detaljer, alt fra å redusere støv, til sikker oppbevaring av nøkler, og ferdig levert til avtalt tid. Vi er strålende fornøyde! Takk for et meget bra resultat.”

Johan B. Oslo, april 2022
Super Cool Bonus #1
© Copyright 2023  - All Rights Reserved, Johansen & Sønn gulvsliperi AS
Powered By ClickFunnels.com